Talepostkasse ice net

//Talepostkasse ice net

Talepostkasse ice net

Nytt SIM-kort innebærer at din gamle talepostkasse forsvinner. Gamle beskjeder slettes og du må lese inn din personlige melding på nytt. Leser du ikke inn en personlig melding får du automatisk et standard personsvar i din talepostkasse.

Første gang du ringer din talepostkasse blir du bedt om å opprette PIN-kode til din talepostkasse, PIN-kode er obligatorisk og du lager den selv. NB! Nummeret til talepostkassen som er oppgitt i SIM-folderen er feil, har du behov for å ringe talepostkassen er nummeret (+47) 46510000. Her kan du lese av dine mottatte talebeskjeder, samt endre oppsett av funksjoner. Du kan se funksjoner og hvordan du setter opp talepostkassen her.

By | 2022-05-11T09:12:07+00:00 August 28th, 2016|Uncategorized|Comments Off on Talepostkasse ice net

About the Author: