PIN- og PUK-kode

//PIN- og PUK-kode

PIN- og PUK-kode

PIN-koden og PUK-koden finner du på baksiden av plastkortet som SIM-kortet var festet til. Når du får nytt SIM-kort får du også en ny SIM-PIN-kode. Denne kan du endres, du kan se hvordan i brukerveiledningen på din telefon eller i våre instruksjonsfilmer her på siden.

Dersom du har tastet feil PIN-kode tre ganger blir SIM-kortet blokkert og krever PUK-kode. PUK-koden finner du på Min Side eller på plastholderen til SIM-kortet. Du kan også få tilsendt PUK-kode ved å kontakte Kundeservice på telefon 08200 eller via vårt kontaktskjema. På de fleste mobiltelefoner tastes PUK-koden inn direkte. Det er imidlertid noen mobiltelefoner som krever følgende inntastning: ** 05 * PUK-kode 1 * ny PIN-kode * gjenta ny PIN-kode #

By | 2022-05-11T09:12:07+00:00 August 28th, 2016|Uncategorized|Comments Off on PIN- og PUK-kode

About the Author: